Наверх
Язык интерфейса
Новости футболаСписок новостей

Марлон ГОМЕС: «Главное, что в моей дебютном матче Шахтер одержал победу»

Упс!
01.04.24, 22:31
Півзахисник «Шахтаря» Марлон Гомес поділився емоціями після дебютного матчу за гірників, в якому донецька команда здолала Оболонь (3:0):
«Хочу подякувати Богу за свій дебютний матч. Гра пройшла добре. Найголовніше – ми здобули перемогу.
Дуже радію цьому. Так, мене привітали у роздягальні. Всі жартували, усе було чудово. Коли я приїхав у Шахтар, я не міг одразу грати через травму, але зараз я щасливий, що можу бути на полі.
Та травма майже не турбує, лише іноді, коли змінюється погода. Можна сказати, це жодним чином не впливає на мою гру. Зараз я налаштований грати, допомагати команді та виконувати всі вимоги тренера.
Чемпіонат України має високий рівень, я вже стежив за ним. У цьому матчі нам було трохи легше через вилучення у суперника. Сподіваюсь, ми й надалі будемо працювати так якісно й яскраво, вийдемо на фінішну пряму та станемо чемпіонами.
Україна – топова країна, тут дуже гарно. Багато чудових туристично об у Києві та Львові Мене чудово прийняли в команді. Адаптація триває добре, завдяки тому, що в складі є бразильці. Сподіваюся, й надалі все буде добре.
Щодо моїх футбольних характеристик, можу сказати, що я багатофункціональний футболіст, типу бокс-ту-бокс, який швидко переходить з оборони до атаки. Я тут, щоб допомагати команді. Робитиму все, щоб бути корисним».

Комментарии (0)
Чтобы добавить комментарий, пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Комментариев пока нет
На главную